une tonneite erenettee ax~ntee, et le dessus d'asur, et uuc bannolle aux armes de mon dit seigneur du Mayne, et aul.cuns aux aultres armes de ma damoisciie de Viiiequier et de tua dicte damoyseMe do ChasteaubrMn; et dedens yceaix poches, cor)MeaHx,buhoreaaxetaMÏtK'soyseaHtxviE!, portant tapqums aux dictes armes, les boMequetz et les ditx pied!! des oiseautx dorés; et estoient tesgrauspastcs eontehanschesctm ung chevreau entier, ang oyson, trois chapons, six poutaiMes six pyjoM, ung lapereau; ung gygot de \uaM haché menu avec deux livres de grosse se met par iesdis pastés, et ung tmartetom de moyeux dîeuix deurs, lardés de etou de girolle, bien salés, aaNTemes tenu au four cinq grosses heures. Ont au plat uni'poulet &rcy, demye longe de veau semblant souffre, le tout couvert du dit brouet d'Atemaigae, et par dessus osties dorées, grenades et dragée pareillement. Ont au plat cyvé de cerf et ung quartier de lièvre saie d'une nuyt, et des cloux ou gruyau ou meillieu du plat,
LE SECOND
Ont ou plat une longe de veau, ung chevreau entier, ung cochon, deux oisons, ung chevrotât ou une longe de chevreau, une douzaine de poulies, une douzaine de pyjons, six lappereaulx, deux hérons: deux poches, deux cosmeaux, ung lievrat.
Herisons dont au,plat ung chapon gras farcy et herissonné le saultereau à ce propice mis dessoubz esditz chapons. .Dont au plat quatre jMuUes, et pouldre de duc par dessus, et estoient dorées d'euE: et d'aultres mistions à ce propices. Ung saulterel convenable ausditz paons.
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