chair, & la bien achez auec beurre^champigQons,iaunesd'œufsjfcl, poiure, fines herbes, comme perfil, fiboules, thin, vn ceufcru pour lier la chair, puis farciflez, voftrc macreufe & la fermez auec vne brochette, ou vn filet emportez la auec de la purée la plus claire que vous pourrez, & la faites bien cuire,en bouillant elle ne s'efpaifîit que trop; faites mitonner voftre pain, & dreffez voftre macreufe auec telle garniture que vous aurez, puis feruez.
40. Potage de Lottes.
Farinez les, faites les frire>& en garniffez voftre potage apres que voftre pain fera bien mitonné auec le meilleur de vos bouillons: eflant bien plein, garniffez le de ce que vous aurez, comme champi gnons, troufflesi afperges laittancesj & les blanchiflezauec du bouillon d'amendes, ou autrement auec dubouillon d'efcreuifles.
41. Potage d'ajperges rompuës.
Faites feicher des crouftes.& mitonneï auec le meilleur de vos bouillons.garniffez les de vos afperges & champignons, 85 fi vous voulez d'afperges en long, puis feruez.